- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
Új hozzászólás Aktív témák
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Segtségeteket szeretném kérni Q8200 as tuningolásában.Most 444 es fsb mellet megy a kicsike 1,25625 corev a biosban, a ramok 1066 mhz en 2,1 v, nb 1,3, vtt 1,24.Az a probléma, hogy feljebb nem megy még a 450 fsb -t sem bírja ki.Csak a ramot teszteltem memtest+86 al elmegy 38 % ig aztán hibázik.Emelem + 0,02 őt az nb majd +0,0625 őt a procin, elmegy 140 % ig hibázik.De viszont ha kikapcsolom visszaveszem alapra ujrainditom és ugyan ezeket a beállitaésokat használom akkor nem megy el csak 50 % ig. A lényeg, hogy a fenti beállitásokkal mindig 38 % hibázik.Ha 486 os fsb vel próbálkozok a ram 972 mhz en akkor szinte egyből hibázik a memtest+86.Kérlek segítsetek.Előre is köszönöm.
UI: Valaki elárulná hogy mi az a cpu gtl reference és hogyan kell beállitani mert azt olvastam, hogy ez és a vtt az overclocker "legerősebb fegyvere" , és hogy ezt a biost auton nem állitja be helyesen.
Tisztelettel Theiron320
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- BMW topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest