- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Írok ide is hátha valaki hamarabb válaszol!
Tudja itt valaki,hogy egy ati radeon hd 5970-hez mekkora táp kell,egy AMD Phenom II X4 840 proc 4gb Ram 120Gb SSd,ASUS M4A89GTD Pro/USB 3,egy db új 550 Watt CoolerMaster G550M,van benne!(Win7 Ultimate 64-bit)
Egy munkatársamé,és azt mondja,hogy eddig stabilan működött,mind addig amíg tápot nem cseréltek benne egy PC szervizbe,most állandóan újraindul,a windows asztal egy pillanatra bevillan,majd újraindul a gép,újra és újra!
Én a tápra gyanakszom,de nem kerestem pontos leírást a VGA tápellátásához sem,a kártya méreteit alapján szerintem ennek a rendszernek ez az 550-es kevés lehet!
Ötletek...
Új hozzászólás Aktív témák

- Arch Linux
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPhone topik
- Assetto Corsa EVO
- PlayStation 5
- Steam topic
- Steam Deck
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest