Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
p@gabi
tag
válasz
laskr99
üzenetére
Sokszor lehet hallani/olvasni szerencsére ellenkező példáról is,más,felhasználóbarátabb hozzáállásról is
Természetesen én sem vártam ingyen,fizettem is volna érte,nem azért "panaszkodtam",csak lehetett volna hozzá szerezni.Valószínűleg még úgy is olcsóbban kijöttem volna,mint így,hogy új hűtőt is kellett még vásárolnom az amúgy sem kevés összegbe kerülő fejlesztés mellett.
Meg csak úgy maga a tudat,hogy van támogatottsága az ember által használt,sokszor drága pénzen megvett holmiknak,foglalkoznak a vásárlóval,hogy elégedett legyen...
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- Haditechnika, harcászat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest