- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
chamo
csendes tag
thx a szilikonos felvilágosításért
-
chamo
csendes tag
ja nem tudjátok mire használható az a szilikon golyós cucc, amit ds3hoz és a táphoz is adtak egy picit kis zacsiban?
-
chamo
csendes tag
na most majd eltörve a lapot, rányomogattam picit, félig lejött azt elvileg ráraktam, de nem tudom jó-e
most 4perc tesz után (stess cpu fpu cache) 51 - 60 - 60 maxra ment felez már jobb
De szerintem nem pörög maxon, ahogy betölt az xp, egyszerűen fele lesz a hangja29-33-33 bámulva a firefoxot (betöltött oldalt)
-
chamo
csendes tag
na ezt most nem értem, nyomtam az everest ultimate-tel egy stabilitás tesztek, kb 4 percet, a CPU nevezetű dolog 40 fok maradt végig, a CPU #1 core 1# / core# érték meg 73fok körül rohangált
persze ahogy stopot nyomtam, két másodperccel később 49 volt! Ez kaki érték, vagy a 40et kell nézzem?
-
chamo
csendes tag
sztetek 6550en alapórajelen hypertx2vel 38-39°C korrekt? csak netezgetés közben!!!
Mindenkinek az "üdvözöljük" képernyőnél hallgat el a hűtő? Nekem addig maxon megy, aztán lehalkul! progi: coretemp 0.97.1
Új hozzászólás Aktív témák
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Be Quiet Straight Power 11 750W 80 PLUS Platinum
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység 3 év garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest