- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lyobag
csendes tag
vannak dúrva esetek.
nekem egész stabilan tartja a pentium D 805-ös procimon alapjáraton 37°-on. ebben a hőségben felmászik 40°-ra. bár ha teljesen megterhelem, felmegy 50-52 fokra, de ezt a maxot eddig télen-nyáron tartotta. -
Lyobag
csendes tag
attól függ...
általában az a szokás, hogy a levegő előről megy hátrafele. az a lényeg, hogy ne egymással szembe fújják a levegőt a ventik (és azért az se árt, ha a meleg levegő minél rövidebbúton távozik a házból, az meg hátrafele szokott lenni a proci esetében. éltaléban) -
Lyobag
csendes tag
ez a hűtő nagyon ott van!
felraktam pentium d805-ös procimra, majd teljes terhelésen ért el akkora hőmérsékletet (cirka 47-48 fok), mint a gyári hűtővel alapjáraton. gondoltam akkor egy kis tuning... meghúztam 3.5 GHZ-re, majd terheléses teszt, a proci meg még mindig nem hagyta el az 50 fokos maximum tartományt.(vagy csak szarul mért a hőmérő
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest