- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
válasz
sirdond #2776 üzenetére
a zalman mindegyik ventijéhez ad 5voltos folytást, ha csak az kell vedd a legolcsóbbat.
a plus jelölés pedig a 80 ill. 92mm-es ventiknél 4db szilikon pin-t takar a csavarok helyett. a 120mm-esnél nincs plus, mert ott alapból ad hozzá.
pár hsz-el ezelött linkeltem képet, ott láthatod.Más: illetve kapcsolódik...rá merjem tenni az 5voltos folytást? tetszeni fog az a lapnak? vagy nincs rá hatással...
-
lsc
nagyúr
válasz
sirdond #2776 üzenetére
Nekem sima f-2 volt, az sem rossz, viszont az is 3 tűs, tehát az előtét ellenállás kell, akkor nálam 1700 körül ment állandóan, az még tűrhető . Ha ilyet veszel akkor nem is kell cserélni a ventit, csak a hozzá kapott előtétet beraknod, az is jó . Én kicseréltem pwm-es ventire, azt már szabályozta a lap, de alapon is magas fordulaton ment, easy tune-val sikerült megoldani a pwm-es vezérlését .
-
lsc
nagyúr
válasz
sirdond #2773 üzenetére
Zalman zm-f2, a fotón látszik az az előtét . Vagy egy pwm-es venti 92 mm-es, vagy amit írtak előttem .
-
sgergi
veterán
válasz
sirdond #2769 üzenetére
Biztos nem, volt már kolléga, aki easytune-ban 1000 körülre tudta csökkenti. Nekem is ilyen lapom van, még régebbi bios van rajta, amin van voltage, és az olyan 1300 körül járatja. Easytune-hoz is kell, hogy legyen beállítva valami a ventivezérléshez, csak nem tudom, hogy mi, így próbáld ki mindegyikkel, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpársportok
- Béta iOS-t használók topikja
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged