- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedman
csendes tag
Üdv, ha már az 1155 szóba került, adott egy i5-2500, nem K úgyhogy semmi tuning. A kérdés, hogy ha minél halkabb megoldást szeretnék kihozni minél olcsóbban, akkor mennyire érdemes egy TX3-hoz nyúlni? Azzal együtt, hogy egy esetleges venti cserével is még mindig elég jó áron kijönne a dolog.
-
umnapista
csendes tag
Szia!
Köszönöm a segítséget, de már betettem a gépbe és tényleg elfér. Látom szeretsz barkácsolni, a videokártya hűtésrásegítésnek a megoldása igazán tetszik. Szerintem én is kipróbálom mert elég rosszul szellőző házam van. Összesen két nyolc centis ventit tudok belerakni egyet felülre egyet hátra. Muszáj lesz nekem is ügyeskedni ahogy te is tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest