Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
Igen, az a jobb, ha a bordára fúj a venti. Ezért ennél a hűtőnél is ez történik.
(nem tudom, hogy honnan vetted, hogy szív róla) Tehát a bordán keresztülhalad a ráfújt levegő, és, ha jó irányba szereled fel, akkor a hátsó szellőzőrácson távozik a meleg levegő.e8400-hoz elég a tx3. Nekem a 65nm-es procim 3,3GHz-en nem megy 60 fok fölé leszebályzott ventivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Filmvilág
- Microsoft Excel topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-book olvasók
- Le Mans Ultimate
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Bestbuy játékok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nem tudom, hogy honnan vetted, hogy szív róla) Tehát a bordán keresztülhalad a ráfújt levegő, és, ha jó irányba szereled fel, akkor a hátsó szellőzőrácson távozik a meleg levegő.