- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
pip
aktív tag
Egy Asus K8S-MX lapom van (plusz A64 2800+) es nem tudom beiinditani a Cool'n'Quiet funkciot. Letoltottem a meghajtot a gyarto honlapjarol, sikerult is telepiteni, a setupban a Cool'n'Quiet enabled, de semmi jel nem utal arra, hogy mukodne is. Minden rendszermonitorizalo progi allando 1800 MHz-et mutat (ez a nevleges ertek), soha nem megy ennel lennebb, valamint a hutoventilator is allandoan 3300 rpm-en forog, a CPU homerseklet pedig 35-36 fok, a task manager szerint a CPU kihasznaltsag csupan nehany %. Mit kell tennem? Az Asus honlapjan azt irja, hogy csak telepiteni kell a processzor meghajtot majd utana valami Cool'n'Quiet utility-vel ellenorizni hogy megy-e. En ilyet sehol nem talalok, de hogy nem megy, az tuti. Az oprendszer WinXP. Valaki tudja hogy mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest