- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
Destr4ct
üzenetére
Bocs hogy felreerthetoen fogalmaztam.
Az OK hogy te nem arra akartal ramutatni, hogy hasznavehetetlen a tab csak mert "fako a zold", sajnos az emberekben megis ez csapodott le, es lepten nyomon ezt latom vissza szinte mindenutt.#478: passz, ezt szerintem jobb ha kozvetlenul toluk kerded meg
#477: olcso husnak hig a leve, tartja a kozmondas, es ez a kinai elektronika kacatokra fokozottan igaz: vettem egy USB hubot alig tobbert mint egy ezres, es teljesen selejt volt. Vettem meg egy HUB-ot, mashonnan, teljesen mast, a 4 portbol 3 hasznalhato, 1 rossz. Vettem egy kinai napelemes toltot, tonkrement par honap hasznalat utan...
TAB-nal legalabb a hibak nagyon rovidtavon kijonnek, es 3-8 napon belul visszaviheted indoklas nelkul, es kerhetsz masikat. Tudom, ez utobbi ido es penz, de lasd a fenti kozmondast. Hosszutavon legfeljebb a gagyi aksi mehet tonkre, amit sokszor konnyu cserelni hazilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs