Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Nem tudom itt hivatalosan konfigolható-e a fogyasztás, de fura lenne ha nem. Itt még inkább fontos, ahogy te is írod. Akkor pedig a kisebbet vissza lehet(ne) venni.
Én abból indultam ki amit írtam... elsőre nekem is brutál különbségnek látszott, de egy gyors osztással elmúlt az irrealitás-érzés. 12 magra 25W nem kevés, ennyire még 20W is, de magonként reális desktopon, itt meg magasabb a hűtési ingerküszöb. A sokmagosra meg áll amit írtam, ott egyértelmű a felső limit. 350W is brutál, 1. vízzel sincs szvsz hétköznapi hűtés erre, 2. a méret limitál, adott, kis területen keletkezik ennyi hő, már átadni is necces, 3. biztos, hogy vannak itt is ha nem is szabvány, de szokványok amire épülnek a komponensek, lásd vízhűtők... (4. ha mindezek ellenére feltolnák mondjuk 600W-ra akkor meg megint ott vagyunk, hogy valós feladatra gyorsabb/jobb lehet egy kétutas, 2x96 magos cucc. visszaérünk a probléma elejére.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest