Hirdetés
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
73,7 gF bottom out
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én nehéz mancsú és touchtypera alkalmatlan fazonként kifejezetten nem szeretem az ilyen kemény (*) kapcsolókat, mert sok óra gépelés után elfáradnak az ujjaim tőle.
(Na jó, legkeményebb kapcsolóm eddig a 67gr-os Outemu Sky volt, hiszen az MX Clear csatahajót sosem fogtam be napi használatba.)
*: inkább csak közepesen kemény, hiszen egy viszonylag puha MX Red ~52-55gF, közepes Yellow kapcsolók meg 60gF körül mennek, MX Black ~82 bottom outtal bír.
-
dqdb
nagyúr
Mi a különbség?

a progresszív rugó nem lineárisan keményedik felBillentyűzetes méretben nem sok értelme van, egyszerűen túl rövid az út és túl kicsi a különbség, hogy az elméletet a gyakorlatban is érezni lehessen.
A kép innen van. Egy progresszív rugóval szerelt kapcsolót próbáltam, ez volt az első kapcsoló, amiben először nem a szokásos gyári minőségű rugóval találkoztam, és nem azért szeretem, mert progresszív a rugó, ezt ugyanis nem érzem, hanem azért, mert jó a rugó.
-
Domonkos
addikt
>amit progresszív rugóval szerelnek, ergo az ellenállás fokozatosan nő, ahogy egyre lejjebb nyomjuk a kapcsolószárat.
De nem is csak az ellenallas, hanem az ellenallas merteke (maga a rugoero) is novekszik lenyomas kozben.
Egyebkent az idezett allitas altalanossagban is igaz az osszes rugotipusra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Arc Raiders
- Bloodborne (PS4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő