- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
szerintem okkal nem tettek bele olyan ujitasokat, mint a rally point. ok maguk nyilatkoztak, hogy szeretnek a leheto legjobban megorizni a regi jatekot. ez sikerult is nekik. ha akkor megoldhato volt, adott jatek mechanikakkal a legnehezebb fokozat is, akkor most is csinalhato lesz. egy kicsit tobbet kell az egysegeket menedzselni, de szerintem ez tok jo.
engem csak a baromi nagy aoe zavar, arra nem emlekeztem, hogy ilyen lett volna. minden raketam kepes kiirtani a komplett seregemet, ha akar egy ellenseges mob is besetal az egysegeim koze.
100+ kuldetes van, en szerintem azt letolom legnehezebb szinten es eleg is lesz egy idore. elnezve, hogy most tartok az atomeromuves orosz kuldetesnel es egesz idaig jatszottam, szerintem el leszek vele egy darabig.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest