- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
Az Enemy Engaged: Apache-Havoc ill. az Enemy Engaged: Commanche-Hokum-ra gondoltál. Nagyon régóta a kedvenc szimulátoraim, az Ap-Hav a régebbi, a Com-Hok az újabb. 2-2 helit lehet repülni benne 3-3 helyszínen, DE ha az Ap-Hav-ra ráteszel egy patch-et, majd feltelepíted a Com-Hok-ot, akkor az utóbbi felismeri az előbbit: 4 helit 6 földrészen repülhetsz, ergó teljesen kompatinilisek! Még jó sok javítás jött ki megjelenésük után, de a repülési modell sztem nem lett élethű, csak megközelíti.
Az Il-2 tényleg nagyon jó, csak ajánlani tudom. Egyszer egy küldetésben ellőtték a motort, a maradék krafttal felmentem 6-8000m-re, fent leállt a motor, majd vitorlázva hazarepültem és landoltam. Volt feelingje a dolognak, hogy lezuhanok vagy landolok e rendesen
. Olyan is volt hogy ellőtt motorral közelítettem landoláshoz, az utolsókat köhögte, majd leszállás közben adta ki a lelkét. Még annyi erő sem maradt benne hogy le tudjak gurulni a pályáról. -
Szemi82
tag
Hát az il-2 vel én is sokat gyakoroltam de már egész szépen megy.
Van még egy heli szimulátor ami nagyon jó az enemy engaged 1-2 de mégegyszer említeném hogy szimulátor és nem az a gomd hogy bonyolult hanem teljesen élethü a repülési modell.
Azért egy próbát megér szerintem! -
csavar
csendes tag
A ''legújabb'' patch 1.0.1.20-as verzió.
Amúgy én annyira nem is bánom h nem tökéletesen ''élethű''..Játszottam az il-2-vel. 2 hétig, elég sokat. Aztán utána is alig bírtam lelőni az előttem repülő, nem manőverező repcsit (mert úgy dogálta a gépet a szél). Késöbb láttam 1 videót egy profiról, aki mesterlövészi pontossággal lőtte le az ellent. Ehhez mennyit kell gyakorolni??? Annyi időm nekem nincs..
Játszottunk lan partit, tuti jó a C4-el!!!!
Próbáljátok ki..
[Szerkesztve] -
Szemi82
tag
Üdv.
Én is imádtam ezt a játékot.Végigvittem párszor de nem igazán sok minden maradt meg bennem.
Hozzátenném hogy ez a rész már egy picikét túl arcad jellegüre sikeredett.
Ami az én nagy kedvencem volt az a commanche 3.
Ez az a játék amit annyiszor végigvittünk barétommal soros kábellel összekötött gépeinken hogy még mindíg minden egyes kis apróságra emlékszem.
Azóta én sem találtam olyan szimulátort ami ennyire megfogott volna.
Ha tudok segíteni valakinek szóljatok, már ha még valaki nyomja.
Ja és a c4-hez tudomásom szerint nem jelentettek meg tapaszt ugyhogy én már régen nem keresem.
ui.: egy nagy UP a régi jo proginak.

-
szarkazdr
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek !
Elnézéseteket kérem, ha esetleg ezen játék téma már szerepelt sokkal régebben ebben a fórumban, de nem tudtam sikeresen rá keresni, vagyis nem dobott rá ki találatot. ( de ez lehet, hogy csak az én ügyetlenségem miatt van )
Szóval bár egy régi game-ről van szó azért még mindig elég sokan játszák akár on-line, de egymagukban is. Szeretném ha mindenki aki szereti az ilyen és ehhezt hasonló ''szimulátor'' jellegű játékokat, megosztaná velem, velünk tapaszatlatait-pro-és kontra alapon; és esetleg arról is lehetne szó, hogy egyáltalán ilyen helikopter - ill. harci helikopter szimulátor játék miért van igen csak elhanyagolva a játék piacon. Személy szerint elég sokat próbáltam keresni esetleg más heli szimilátort , de nem igen találtam. Persze a Msoft flight sim. (ez a reklám helye ), most itt nem említeném professzionalizmusa miatt, de abban rengeteg modellel lehet repülni, és ez óriási élmény - már aki erre vágyik- de mégsem fogható a C4 hez. Ez egyszerűbb, mégis eléggé szórakoztató-főleg ha neten játsszuk.
Talán ennyit bevezetésnek, vagy ki hogyan akarja vita indítónak. Igen szeretém kikérni a véleményeiteket. Ja és még annyit, hogy én személy szerint nem találok hozzá frissítéseket, persze ha egyáltalán foglalkoztak ezzel azóta, bár a game honlapján is kutakodtam, de ott is csak jó 6 évvel ezelőttire leltem csak ..
Szóval aki akar szóljon hozzá !
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Windows 7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Olyan is volt hogy ellőtt motorral közelítettem landoláshoz, az utolsókat köhögte, majd leszállás közben adta ki a lelkét. Még annyi erő sem maradt benne hogy le tudjak gurulni a pályáról.
Próbáljátok ki..