Új hozzászólás Aktív témák

• szarkazdr

csendes tag

Üdvözlet mindenkinek !

Elnézéseteket kérem, ha esetleg ezen játék téma már szerepelt sokkal régebben ebben a fórumban, de nem tudtam sikeresen rá keresni, vagyis nem dobott rá ki találatot. ( de ez lehet, hogy csak az én ügyetlenségem miatt van )
    Szóval bár egy régi game-ről van szó azért még mindig elég sokan játszák akár on-line, de egymagukban is. Szeretném ha mindenki aki szereti az ilyen és ehhezt hasonló ''szimulátor'' jellegű játékokat, megosztaná velem, velünk tapaszatlatait-pro-és kontra alapon; és esetleg arról is lehetne szó, hogy egyáltalán ilyen helikopter - ill. harci helikopter szimulátor játék miért van igen csak elhanyagolva a játék piacon. Személy szerint elég sokat próbáltam keresni esetleg más heli szimilátort , de nem igen találtam. Persze a Msoft flight sim. (ez a reklám helye ), most itt nem említeném professzionalizmusa miatt, de abban rengeteg modellel lehet repülni, és ez óriási élmény - már aki erre vágyik- de mégsem fogható a C4 hez. Ez egyszerűbb, mégis eléggé szórakoztató-főleg ha neten játsszuk.
    Talán ennyit bevezetésnek, vagy ki hogyan akarja vita indítónak. Igen szeretém kikérni a véleményeiteket. Ja és még annyit, hogy én személy szerint nem találok hozzá frissítéseket, persze ha egyáltalán foglalkoztak ezzel azóta, bár a game honlapján is kutakodtam, de ott is csak jó 6 évvel ezelőttire leltem csak ..
    Szóval aki akar szóljon hozzá !

Új hozzászólás Aktív témák