Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
javorszky
tag
Sziasztok!
Nektek se megy az Online Ranked?Vagy csak nekem. -
javorszky
tag
Sziasztok!
Miért nem kapjuk meg frissítésbe az új csapat színeket?Vagy majd csak a 2020-as játékba lesz? -
javorszky
tag
válasz
markknight
üzenetére
Hát de maradhadtak volna a rendes csapat szinek,kocsik és azokhoz nem lehetett volna nyúlni!Aki meg festegetni szeret az meg ment volna a festett kocsijával!
-
javorszky
tag
válasz
markknight
üzenetére
Ez már meg van király de ranked-ba miért nincs így???
-
javorszky
tag
válasz
markknight
üzenetére
Koszonöm csak meg találom valahogy!Látom a kocsikat is tudják váltani!En akkor nagyon bamba vagyok sajnálom!
-
javorszky
tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Már próbáltam mindent össze nyomogattam de nem megy nem tudok mást kocsit választani csak abból a négyből ami elől van.
.Egyformák a kocsik ugyan olyan a hangja mindegyiknél.Ez rázós nekem nagyon.Vagy ilyen bamba lennék??
Nem lehet megnézni mecss előtt milyen erősek az ellenfelek!Szeretek mindig más kocsival versenyezni,más a hangja más a kasztni más az irányíthatósága.Már mint a 2018-ba.Ebbe miért nem lehet??Az Fps lagot nem tudom PS pro-n játszom,vagyis játszanám de így nem sok kedvem van hozzá!!! -
javorszky
tag
Nekem óriási csalódás a multi része,hogy nem lehet a csapatok autói közűl valasztani!Csak festett cingás pingás kocsikkal lehet menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/1TB SSD megkímélt 88% akku 153 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Egyformák a kocsik ugyan olyan a hangja mindegyiknél.Ez rázós nekem nagyon.Vagy ilyen bamba lennék??