- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Assistok nélkül? Nálam simán kipörög 3-asban is, sokkal jobban érzem személy szerint a nyomatékot. A gép tényleg egy mocsokfajzat, az első bajnoki futamon Rosberg kilökött a francba, amikor már haldokoltak a gumijaim. Vagy ennyire valóságos a játék?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Menet közben amúgy nekem nem szokott kifagyni és ilyen vicces bugokkal sem találkoztam még. Egyszer voltaz Monacóban, hogy a Time Trialnél egyből visszavitt a boxba a pályáról. Csak néztem, de másodikra már meg tudtam kezdeni a mért kört. Ja, kilépni csak úgy lehet, hogy utána összeomlik, de a benchmark után most már nem.
A grafika elég ász, bár ez a homályosság nem kéne. A SC nekem annyira nem hiányzik, a karrier is csak kicsit, úgyis egy konkrét szezon érdekel. A scenariok hiánya viszont elég gáz, meg szívesen vettem volna egy classic módot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- További aktív témák...
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)