Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
predator00
üzenetére
Azért valamit csak lehet vele kezdeni
.
Persze más játékokat is fogok próbálgatni, a "nem bírtam magammal" rész a kormányos játékokra való visszatérést jelentette, nem kizárólag az F1-re
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
predator00
üzenetére
Valami csak tetszik benne az embereknek,ha az utóbbi részekre kaptam 40-50-es nézettséget.Ha ez nem is sok,de az utóbbi időkben nagyon lapos volt a nézettség/videó a csatornámon.
45 percet biztos nem fogok felvenni.Inkább felveszem a legizgalmasabb részeket a versenyből,mint hogy 7,5GB-s videót töltsek fel.
-
don dante
aktív tag
válasz
predator00
üzenetére
Nem attól vagyok gyors, viszont ha végig vezetem a versenyt, akkor az utolsó kőrre miért fogynak el úgy a gumik, hogy akár többen is meg tudnak előzni... Beszélek itt akár 10 másodperces előnyről is... Kigyorsításnál szinte gyönyörűen gyorsítok ki, még is vége lesz a gumiknak igen sok pályán...
Szerintem elgondolkodtató, hogy ez ki ba...ta el...

-
Katsu
aktív tag
válasz
predator00
üzenetére
Mert azt nem engedi. Hiába nyomom azon a 9-est, az nem egyezik meg vele.
De ha megmondod, hogy billel melyik az a gomb, amivel ez a funció választható, akkor kipróbálom. -
válasz
predator00
üzenetére
Hahh, ha tényleg hallom végre a saját verdám, az igencsak üdvözlendő.
-
dragonfx
veterán
válasz
predator00
üzenetére
aha értem de a lágyabb jobb.
ja az befoláysolja melyik billentyűk mennek defaultba?
nekem keyboardra van téve -
chrisnagy13
senior tag
válasz
predator00
üzenetére
Hát azt már próbáltam. Nem tetszik a dolog.

-
törölt tag
válasz
predator00
üzenetére
Változó 100-180FPS. Azt tudom hogy most ez javítva lett, de az a vicc az egészben hogy mikor a Vsync bevolt kapcsolva 60FPS-en jobb időt mentem, mint most mikor ki van kapcsolva...

-
chrisnagy13
senior tag
válasz
predator00
üzenetére
Billentyűzettel, mint az eddigieket. Mi a baj vele? Finom mozdulatok, korrigálás kilőve. A gép random belenyúl a kormányba, nem lehet érezni az autót, teljesen kiszámíthatatlan. Akkor van esélyed befordulni, ha gépi ideális ívet használsz. Van mikor a kormány se fordul apró mozdulatokra, tiszta GP2 utánérzés.
Sikerült a 2010 alá süllyedni kezelhetőségben. Hatalmas gratula. 
-
varmi2
nagyúr
válasz
predator00
üzenetére
Nekem a 2012-ben nem volt lag, de megpróbálom.
Ezt mindig meg kell csinálni, vagy csak egyszer, és utána már tudni fogja?
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Autós topik
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.