- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
" ( override input device type) A különböző lehetőségek, olyan rejtet vezetési segítségeket tartalmazhatnak (TC, difi), amik kellenek ahhoz, hogy adott vezérlővel megfelelően működjön a játék."
Igen ezt mindenképp érdemes beállítani. Először "No" opción hagytam nem volt semmi gond. Minden advanced wheel settings 0 volt, tökéletesen lineráis volt az irányítás. 2. indításnál csak lestem, hogy olyan speed sensitive steering help (amikor nagy tempónál érzéketlenebbé teszi az irányítást, hogy nem analóg vagy túl kis mozgásterű analóg vezérlőkkel pl gamepad is úton tudj maradni) volt, hogy abszolút nem bírtam irányítani az autót, miután átkapcsoltam ezt wheelre, megint rendben volt minden.
Új hozzászólás Aktív témák

- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- ASUS ROG Swift PG32UCDM QD-OLED 4K 240Hz gamer monitor eladó / BOLTI ÁR 500E+
- Egyedi ékszerdobozka
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest