Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikrosuttii

aktív tag

Pfúú,le mentem a versenyt is.Háát,ez a 29 kör olyan volt,mintha 60 lett volna.A rajt után jól jöttem el,a 3.-dik kanyar után már a 2.-dik voltam.Aztán a 2.-dik kör 1. kanyarban Alonsot is megelőztem.Egészen 5 körig voltam 1.A box kiállás után vissza estem a 10. helyre,aztán onnan küzdöttem Grosjeannal,Hamiltonnal,Räikkönennel,és Rosbergel (kemény gumin).Szerencsére senki se tudott megelőzni,így megtudtam tartani a 3. helyet.16. körben ki jöttem megint kemény gumiért,ezzel pedig végig mentem,és küzdöttem,vért izzadtam oda-vissza előzgettem Ros-Alo-Gro párost.Az utolsó 2 körben már annyira óvszereken közlekedtem,hogy azt hittem,defektet kapok.Az utolsó kör utolsó kanyar eszméletlen volt.Egy kis ideig Rosbergel és Alonsoval külön-külön íven voltunk,fej-fej melett,aztán vissza lassultak valamiért.Végül 2.-dik lettem! :C

De ez még mindig nem okés,hogy ennyire kopik a gumi.

Ebben a kanyarban annyi pilótát megszívattam.Szinte mindenki ki ment a homok ágyba,amikor vissza előztem őket :D

Talán a legjobb pillanat kép.

Végeredmény - versenyzői

Konstruktőri

Szegény Hülkenberg,pedig úgy tűnt,behozza 6.-nak,aztán valahol elveszett. :(

Új hozzászólás Aktív témák