- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
Háát,kicsit érdekes a nehézségi szintek közötti különbség.Időmérőn expert AI-val Vettelt vertem 0.250-0.300-al Lotussal,míg legenden Vettel megy 1:25 alatt,ami teljesen irreális,mert a valóságba is 1:27,4-et ment Vettel.Szóval legenden egyszerűen lehetetlen ilyen időt futni.Bár aki kormányos,annak talán sikerül.Azt is észre vettem,hogy legenden a gumik durvábban kopnak.Az AI pedig elég agresszív egyenesekben,kanyarokban rád esnek,de féktávon óvatosak.Experten annyira nem kopnak a gumik,AI-ra ugyan az igaz,de kevésbé esnek rád egyenesben és a kanyarokban.A többi nehézségi szintet nem nagyon néztem.
Legenden 9. helyről rajtolva lettem 6.-dik.Elég jót rajtoltam,fel jöttem 3.-nak,de aztán szépen vissza estem annyira koptak a gumik.Az 50%-os távot szinte csutkáig letekert motorral teljesítettem.Nem könnyű,ez biztos,de hogy ennyire... Van benne egy-pár hülyeség,pl. ez az 1:24-es idő úgy,hogy 2 zónában nyithatsz szárnyat.Kicsit F1 2011 rulez,abban volt még hasonló,hogy valóságba mentek az emberek a Nürburgringen mit tudom én 1:22-őt,játékba meg lazán 17-18-at futsz.Mondjuk ha még csak ez lenne vele a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Xbox Series X /// Számla + Garancia
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest