Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikrosuttii

aktív tag

Háát,kicsit érdekes a nehézségi szintek közötti különbség.Időmérőn expert AI-val Vettelt vertem 0.250-0.300-al Lotussal,míg legenden Vettel megy 1:25 alatt,ami teljesen irreális,mert a valóságba is 1:27,4-et ment Vettel.Szóval legenden egyszerűen lehetetlen ilyen időt futni.Bár aki kormányos,annak talán sikerül.Azt is észre vettem,hogy legenden a gumik durvábban kopnak.Az AI pedig elég agresszív egyenesekben,kanyarokban rád esnek,de féktávon óvatosak.Experten annyira nem kopnak a gumik,AI-ra ugyan az igaz,de kevésbé esnek rád egyenesben és a kanyarokban.A többi nehézségi szintet nem nagyon néztem.

Legenden 9. helyről rajtolva lettem 6.-dik.Elég jót rajtoltam,fel jöttem 3.-nak,de aztán szépen vissza estem annyira koptak a gumik.Az 50%-os távot szinte csutkáig letekert motorral teljesítettem.Nem könnyű,ez biztos,de hogy ennyire... Van benne egy-pár hülyeség,pl. ez az 1:24-es idő úgy,hogy 2 zónában nyithatsz szárnyat.Kicsit F1 2011 rulez,abban volt még hasonló,hogy valóságba mentek az emberek a Nürburgringen mit tudom én 1:22-őt,játékba meg lazán 17-18-at futsz.Mondjuk ha még csak ez lenne vele a probléma.

Új hozzászólás Aktív témák