Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Előre is elnézés a beleszólásért.
Bár a Ligában nem vagyok, lenne egy ötletem. Mi lenne, ha mindenki lefutná a futamot, és az idők alapján dőlne el, hogy ki milyen helyezést ér el...? És mindenki (akár befejezte tegnap, akár nem) az alapján kapnák a pontokat, hogy mennyi összidő alatt ért célba.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Persze, mert a win live mappát is át kell másolni.
C:\Users\"név"\AppData\Local\Microsoft\XLive (az AppData rejtett fájl!) -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Az utóbbi napokban egyre inkább fagyogat nekem is a játék. (Carrier 4. évadnál kezdte SPA-ban, és onnantól kezdve minden versenyen vagy az időmérőn, a gyors kér megkezdésénél, vagy a verseny közepén... Az utóbbi dühítőbb... Ilyenkor beragad a kép és a hang, és vagy CTRL+ALT+DEL lehet csak leállítani, vagy magától kilép.) A patch kettőt még nem tettem fel, offline profillal játszok, úgyhogy nem is kellett. (Így legalább tudok majdnem olyan időket menni, mint ti....
) A patch megoldaná a problémát?Ja és köszönjük Feri bácsinak és HOBO-nak....

Az Arkham Cityt is felraktam mellé, lehet, hogy az kavart be valamit Windows Live-nál...?
-
pocokxx
Közösségépítő
Egyébként nem pont az assist lényege, hogy könnyebb legyen kezelni a játékot...? Azaz jobb időket lehessen menni velük..? NEM FLAME
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
shikaree001
üzenetére
Megtelt a tárhely, hamarosan orvosolják. Használj addig külső (imageshack, noob) képfeltöltőt.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Esőben, hogy módosulnak a kiírt setupok...? Esetleg olyanokat nem lehetne felrakni a gocompete-re...? Köszi előre is

-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Na ezt nem tudtam, mivel nem játszom online. (sajnos gyenge hozzá a 2megás net, meg szerintem én is...
) Ha van rá más megoldás, kérlek oszd meg velünk, mert sajnos velem is gyakran előfordul ez az appcrash...
Mondjuk annál viszont barátságosabb, hogy az egész save mappát kellene törölni. -
pocokxx
Közösségépítő
Hát lehet, hogy túl jók vagytok...
Nekem nem ilyen simák a győzelmek, igaz én gamepaddal játszom, de így izgalmas futamokat megyek a professional ellen. Legendre még nem akartam állítani, talán majd a következő szezonban...
Mondjuk én szinte kizárólag karrierrel játszom, mert ellenetek (az idők alapján) nem sok esélyem lenne....
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok !
Csak egy gyakorlati kérdés, amire még nem igazán jöttem rá:
A DRS-nek csak a végséebességnél van szerepe, vagy a gyorsításnál is? Tehát érdemes "kapcsolgatni" időmérén a kurtább egyenesekbe is, vagy teljesen felesleges?
Lehet, hogy kicsit bugyutának tűnik, kérlek nézzétek el nekem....
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Billentyűzethez illetve joyhoz nincs véletlen valami használható setup? Tudom, hogy ezektől a "kontrollerektől" nem számíthatok sokra, de azért érdekelne...
MÁS: A láthatatlan fallal találkozott már más is? Ezzel lehet valamit kezdeni?
http://www.youtube.com/watch?v=1ALx1YeE1EE(L:/) -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
polonic
üzenetére
de bármit nyomok nem indul el... És olyat sem találtam, hogy külön be lehetne állítani, hogy milyen gombok vezéreljék a második játékos autóját. (mert akkor beállítanék valamit a startra...) Igazából a menüt sem tudom irányítani gamepaddal... Ez az én hibám? (Csak a játék megy gamepaddal, pl a garázsban is billt kell használnom.)
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Az osztott képernyőt lehet használni egy gépen joyyal meg billentyűzettel...?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Játszik valaki ezzel é s RAGE -dzsel is? Ati kártyám van, (4770). és feltettem a Rage-hez a kiadott "predrivert" (ver 3.), de azóta az F1 nem indul el. Ezek után visszaraktam a stabil 11.8-at, ám AppCrash-shel kilép... Ötlet..:? (megj.: Minden más játék fut.)
Új hozzászólás Aktív témák

- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- World of Tanks - OFF topic
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Router gondok
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) A patch megoldaná a problémát?