Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
-
4ron
senior tag
válasz
HaZsolt
üzenetére
Malajzia full esős hétvégén brutálisan simán vertem az AI-t egy esős beállítással. A poén aztán az volt, hogy felszáradt a pálya és megfutottam kopott gumival az egyéni legjobbamat. Nem tudok elmenni a játékon, nekem legendáson is könnyű. 1.1 patchet nem merem felrakni, nehogy fagyogasson, 1.2 meg nem működik.
-
werszomjas
addikt
válasz
HaZsolt
üzenetére
Itt leszeded a:
F1 2011 [MULTI5] No-DVD/Fixed Image fájlt (F1_2011.MDX), azt megnyitod a DaemonTools-ban és megy dvd nélkül

Előtte természetesen fel kell telepíteni rendesen a játékot, annak a forrása teljesen mind1.
Ha nem boldogulsz vele szólj!
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
HaZsolt
üzenetére
Jah ahha az úgy szívás. Na akkor én azt javaslom, hogy úgy nézd meg, hogy nem hamisítvány-e az egész, hogy a festésnél végighúzod a kezed a lemezen, vagy egy zsebkendőt. Ha fog, akkor valószínűleg utólag festették. Ha a dvd közepén a lyuk körül látsz olyan feliratot, hogy verbatim vagy tdk vagy akármi, akkor az már hamisítvány. Ha le van takarva akkor is.
-
werszomjas
addikt
válasz
HaZsolt
üzenetére
Az nem volt jó amit írtam

Elég, ha csak a kódot megveszed hozzá. Én is tőle vettem és még innen sokan, megbízható eladó, működőképes kóddal.
Mellesleg többen panaszkodtak, hogy az eredeti lemezt nehézkesen olvassa a meghajtó, így érdemesebb amúgy is lemez nélkül futtatni, cd-kép fájlként.
Szerk: ja hogy elfogyott
Az nagy kár
Bár én a helyedben már nem venném meg, szeptemberben úgy is jön a 2012.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az nagy kár