Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HaZsolt
üzenetére
Malajzia full esős hétvégén brutálisan simán vertem az AI-t egy esős beállítással. A poén aztán az volt, hogy felszáradt a pálya és megfutottam kopott gumival az egyéni legjobbamat. Nem tudok elmenni a játékon, nekem legendáson is könnyű. 1.1 patchet nem merem felrakni, nehogy fagyogasson, 1.2 meg nem működik.
-
Sikerült valahogy felpakolni a patcheket, futott is. De folyamatosan kifagyott, mehet most a reinstall megint... Kormánnyal játszom, egy Trust GM-3200-zal, ami nem támogatott, szóval bármit nyomok rajta, nem fogadja el Start-ként. Van erre valami megoldás, regedit dolog? Mert az OEM Name-t átírtam, de a Windows 7 eszközöknél ugyanúgy USB Steering Wheel szerepel.
Amúgy nem tudom mi legyen, az 1.2 patch-et biztosan nem fogom felrakni, az 1.1 is lehet hogy fagyogat. Van valami mod hozzá, amit egyszerű felhasználók csináltak és javít pár bugot? -
Üdv.!
Most lett meg a játék, tudtam is vele játszani valamennyit, viszont DX11-gyel nem megy, olyankor kifagy. Ezt még meg is emésztettem, viszont egyik patch-el sem akar működni, bárhogyan is próbálom (1.1 és 1.2 sem). Betöltőképernyőnél áll meg. Mondjuk azt megjegyezném, hogy nem fizettem a játékért... (pont a sok bug és fagyások miatt beszéltek le róla)
Van erre valami megoldás? Mondjuk azt olvastam, hogy a notikat nem támogatja külön a játék, én megy egy Toshiba Satellite L850-13M cuccról tolom. Lehet ez is bezavar a DX11 dolognál?
Új hozzászólás Aktív témák

- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest