Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
Nah, látom, megint témánál vagyunk...
Egyszer már lefutottuk ezt az "újrafutamosdit", szavaztatok... Aztán jött a Live-crash és mindenki sírt itt, hogy így-meg úgy, ezért a Ligát felfüggesztettük, pont azért, hogy ne kelljen a futamokat ismételni...Akkor szavaztassuk meg, hogy mi legyen???

Én nagyon szívesen döntök valahogy, mert nem vagyok érdekelt, de ez biztosan nem fog mindenkinek tetszeni (ahogy lejjebb olvasható)... Ha viszont szavazásra bocsátunk valamit, akkor azt utána tartsuk is tiszteletben... szerintem... mert én sem szeretném, hogy savanyú szájízzel versenyezzenek az emberek a Ligában.
Egyébként, azt sem értem (tisztelet a kivételnek
), hogy hová is ez a nagy rohanás? Nem mindegy, hogy február közepéig, vagy február végéig fog tartani a bajnokság? 
----------------------------------------------------------------------------------
Szeretnénk megkérni benneteket, hogy a Ligával kapcsolatos hozzászólásokat mostantól itt legyetek szívesek posztolni!
Köszönettel: gocompete.hu

Új hozzászólás Aktív témák

- Windows 11
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Le Mans Ultimate
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Egérpad topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt gyári 87% akku
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyszer már lefutottuk ezt az "újrafutamosdit", szavaztatok... Aztán jött a Live-crash és mindenki sírt itt, hogy így-meg úgy, ezért a Ligát felfüggesztettük, pont azért, hogy ne kelljen a futamokat ismételni...
), hogy hová is ez a nagy rohanás? Nem mindegy, hogy február közepéig, vagy február végéig fog tartani a bajnokság?