Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezért is nem a usert szidom, hanem a Codemasters-t. . . számomra a legjobb official F1 game pc-re még mindig a 98-02 challenge.

Mondjuk én a Codemasters féle F1-től hányok. Arra képtelenek legyenek, hogy az eredeti hangokat bepakolják ebbe a szarba. Felháborító.
Az már csak hab a tortán, hogy amit mutogattak gameplay, az előző résznél is, ott a rajtnál tudtak mutogatni a kocsiból. Na most ez hogy is van? Én mért nem tudtam az előző részben sem?
Visszapillantónak sincs értelme, mert minden ultra-n is tök fake dolgokat mutat. Minden ember ugyan úgy néz ki a kibaszott pit-ben. Nem hiszem el, hogy 2011-ben egy random arcot képtelenek lemodellezni. Meg ki az anyámat érdekel, hogy nem volt ebben az évben Bahrein-i futam. Ettől én még szeretnék ott versenyezni.
Játszok vele mert nincs más. De akkor is savanyú a szám íze. A szar low texturákról nem is beszélve. Fizessek egy játékért és modokkal javítsam fel a játékélményt. Égne a pofámról a bőr, ha ilyen munkát adnék ki a kezeim közül.De Berne bácsi pofája is éghetne. Mert nem elég, hogy az F1 csúszik a lejtőn lefelé, a hülye szabályokkal. De még az F1 játék sem a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák

- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Játszok vele mert nincs más. De akkor is savanyú a szám íze. A szar low texturákról nem is beszélve. Fizessek egy játékért és modokkal javítsam fel a játékélményt. Égne a pofámról a bőr, ha ilyen munkát adnék ki a kezeim közül.