Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nagymelák

senior tag

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni,van egy Momo kormányom,eddig minden tökéletesen működött vele,de tegnap gondolt egyet és elfelejtett minden beállítást (melyik gomb mit csinál,és a többi beállítást is).Gondoltam újra beállítom hát mit mondjak részben sem sikerült,amint állítok valamit és kilépek a beállítások menüjéből hiba üzenet érkezik miszerint nem megfelelőek a beállítások két lehetőség van vagy szerkesztem vagy vissza az eredeti beállításra,ugyanezt eljátssza akkor is ha csak belépek a kormány beállítások menübe nem csinálok semmit csak visszalépek tehát nem állítok semmit!És jön ugyanez a hiba üzenet!Ezt csinálja a Momo alapprofilba és akkor is amikor a Custom lehetőséget választom!Megbékélnék a Momo alapprofillal viszont,a verseny közbeni gumi és keverék változtatás ami eddig a billentyűzet 1-es gombján volt teljesen eltünt,így azt nem is tudom változtatni!
    Momo drivert már cseréltem a saját programjában már csináltam profilt,de semmi így sem működik.Egyszer már emiatt újra raktam a játékot utána egy darabig jó és most megint vége.

A játék eredeti!
    Valakinek van ötlete hogy mi lehet a megoldás???

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés