- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2 #802 üzenetére
A lökdösődés gridbe is így van ha te mész neki akkor is te szívod ha te jön neked akkor is.
Én toltam pár time trialt a carriert is elkezdtem de már kezdem unni, 10 kör az nekem már sok, meg hát unalmas is, mint a valóságba. Tudom hogy forma 1 nem a 3 körös versenyekről híres de így 1 évtizedbe fog telni míg a végére érek, persze nem sürgős.
Mondjuk nálam a szimulátor = a magammal való kiceszéssel, nekem ez pont jó, viszont a törést még mindig emésztem, 200-al nekimegyek falnak és lepattanok semmi törés, szilánkok repülnek csak éppenséggel ezt nem lehet látni az autón. Én nem értem mi az hogy 2 éve megtudták csinálni most meg nem?infected: Azzal játszok amivel akarok gondolom, amit meg írok természetesen jogos, az meg hogy ezek ki lesznek javítva elég sanszos. Egy 2 évvel ezelőtti ugyancsak codemasterses játék sokkal jobban van kivitelezve, ezt most fejtsd meg. Mondjuk én nem a játékot szídom csak meglepő hogy alapvető dolgokra nem figyeltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest