- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
válasz
ftomi74 #5684 üzenetére
Hello!
Én 8-8 as szárnnyal mentem az időt Monacoban.
Sajnos a többi beállítás lehetetlenné teszi, hogy lejjebb vegyem a hátsó szárnyat pedig jól jönne még egy kis topspeed.
A váltóval trükköztem egy nagyot, majdnem 1mp.et hoztam a régebbi időmön.
A pontos setupot holnap felteszem ide, azért holnap mert amilyen balfék vagyok nem mentettem el a legvégsőt, amivel megfutottam de nagyjából emlékszem rá és még le kell tesztelnem.
Csinálnék videót is de nekem a patch óta nem működik a replay TT-ben, realtime-ban meg nekem is fps problémám van.
Sziszifusz, neked hogy-hogy működik a replay? Van rá valami javítás?
Én úgy gondolom 1:10 elejét is, vagy még jobbat is meg lehet futni de az első és utolsó kanyar trükkjére még nem jöttem rá és az alagút utáni sikán sem szokott büntetés nélkül hibátlanul sikerülni..:: VixenishDrop25 ::.
-
Cobb
tag
válasz
ftomi74 #5684 üzenetére
Én is ezzel a szárny állással megyek!
Letöltöttem a szellemautódat, gyakorlatilag az első kanyar ahol megversz, és a célig tartod az előnyt!Az a baj,hogy a sok mod miatt pont Monaco-ban nem látom az első kanyart annyira sötét...!Kár volt feltelepíteni a modokat...! Nagyon sok türelemmel, biztosan lehet még bőven javulni!
Hétvégén neki fexem majd!
Addig is sok sikert és jó időeredményeket!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- Reklámblokkolók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest