Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
szocs30
üzenetére
Ja, hát azt hittem, hogy ha tudod, hogy benne vagyok, akkor azt onnan tudod, hogy olvasgatod az adott fórumot. Tényleg, akkor honnan tudod, hogy bajnokságban vagyok?

ITT olvasgass. Elvileg csak a C ligába van jelentkezés, de a B-nél is próbálkozhatsz. A fórumokra való írással tudsz jelentkezni, illetve onnan és a főoldalról (f1game.hu) tudod meg az infókat. Ahhoz, hogy a fórumba írhass regisztrálnod kell itt.
Steady76: Hát én is csak endre félmondatából csíptem el, hogy lesz bajnokság. Nem tudom, hogy miért nem tudsz róla, meg kellett volna hirdetnem? Azt hittem, csak én nem hallottam róla.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- BOINC: compute for science
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest