- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Barthezz2 #1286 üzenetére
Nem szar szerintem. De én is kaptam szimplán defektet időmérőn, de még biztos fogok is. Ezzel színesebbé teszik nekünk a játékot, persze jó lenne mindig nyerni, de elöl menni 60 kört úgy, hogy nem történik semmi, elég unalmas lehet.
A gumik élettartama arányosan nő a választott versenytávval alapból, de persze hamar le is lehet harcolni őket.
Pillanatra visszatérve: Ez a játék pont annyira szimuláció, mint amilyennek lenni kéne minden szimulációnak. Nagyon figyelni kellett folyamatosan így minden segítség nélkül. De legalább nincs olyan érzése az embernek, hogy állandóan taknyon autózik és minden kanyarban retteg, hogy jajj meg ne csússzon az autó. Olyan ez mint a GTR2 csak ezek az autók jobban tapadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elden Ring
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- weiss: Pant* rant
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest