Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Aktív témák
-
Antonio
senior tag
üdv
... ok írhattam volna a vga rovatba ... mert végül is a VGA a ''ludas'' megnéztem jobban és hát fizikailag lehetetlen hogy bekattanjon mivel túl széles a kártya ... tehát marad a csavar(érdekes lessz oda bevarázsolni) ... te is így oldottad meg a dolgot?
Még mindig égek? :DD -
Antonio
senior tag
Kösz!
Lehet tegnap kicsit túl komplikáltam a kérdést :) ezért égtem :)
én csak azt akartam kérdezni hogy ez normális dolog e hogy nem tudom a kártyarögzítőt rendesen bekattintani (mivel valahol már olvastam hasonlót),(de tegnap este se volt időm hogy megnézzem a dolgokat na majd hétvégén) előfordulhat e hogya kártya túl széles :)i
kösz... -
Antonio
senior tag
üdv.
Már 1 hete történ el is felejtettem mert különösebb problémát nem okoz ...
szóval van egy Codegen ház azthiszem 60xx es sorozat (full fekete, elülső tetején kromozott díszítés) vettem bele Sapher radeon 9600 prot ... berakom AGP aljzatba hején van ok. de, az aljzathoz tartozó pöcköt/csúszkát/ pántot? ami ugye arra lenne hivatott hogy a ne mzogjon az egész stb, nem ttudom visszahúzni kattanaásig normális ez? viszonylag stabil de csak az AGB foglalt tartja ráduktam monitort ... működik rendessen (1 hete játszok serényen)... van egy menet fúrva a lapra amivel tudom rögzíteni a ház hátsó felihez (ha szerzek csavart) ez konkrétan az ilyen ''inkompatibilitási'' esetekre van rajta? ... vagy annak a pántnak visszakéne ugornia?
Szóval ha nem rángatja senki a vezetéket nem lehet probléma(?)
thx
Aktív témák
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- VR topik
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Phanteks Eclipse P600S Tempered Glass ház eladó extrákkal!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Corsair TX 850M - 80+ Gold, moduláris tápegység
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi