Hirdetés
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krobi79
tag
Köszi, még nem késő. most csak tervezgetek, nem holnap veszem. Én is asztalban szeretném használni, viszont oda éppenhogy befér 43cm. 43 + pár mm-t mérek. Sajna a jelenlegi házamhoz vettem anno az asztalt és most 1cm hézag van felül. Jó lenne valami 42 cm körülit találni, olyat, ami jól szellőzik. valamivel alacsonyabb ház jó lenne, de eddig még nem találtam.
-
gerjus
senior tag
Asszem elkestemkorulbelul 2 honapja kerdeztem ugyanezt mindekitol senki nem hallott rola semmit ugyhogy en is vettem 1 egy feketet es teljesen megvagyok vele eloegedve szep nagyon, nagyon jol szellozik nekem 8 fokot jelentett csak atraktam a regibol az ujba !!
De asszem elkestem mert mar te is bolgod tulaja vagy nekije !!

grat -
Nedudgi
aktív tag
Bővebben: link asszem itt láttam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Arc Raiders
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest