Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
válasz
Phantom Lord #19 üzenetére
A 6055-ből én is azonnal kidobtam a tápot és egy Chieftec 340-est raktam be a helyére. A kíváncsiság olyan erős volt bennem, hogy letéptem a zárcímkét és felbontottam a 300-as Codegen tápot. Hát, nem tartottam túl bizalomgerjesztőnek, most egy barátnőmnek kölcsön adott netes minimálgépben üzemel (Tusl2, integrált videó és hang, TuaCeleron 1200, hálókártya, floppy, HDD és CD). Mivel ez még 50%-osan sem terheli meg a tápot, talán nem fog bajt okozni.
De szerintem ne vigyük el a topicot a tápok megvitatása felé, engem legalábbis jobban érdekel maga a ház.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Futás, futópályák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Microsoft Excel topic
- Haditechnika, harcászat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEHÉR
- Cooler Master Silencio 550
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest