Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
válasz
Phantom Lord #19 üzenetére
A 6055-ből én is azonnal kidobtam a tápot és egy Chieftec 340-est raktam be a helyére. A kíváncsiság olyan erős volt bennem, hogy letéptem a zárcímkét és felbontottam a 300-as Codegen tápot. Hát, nem tartottam túl bizalomgerjesztőnek, most egy barátnőmnek kölcsön adott netes minimálgépben üzemel (Tusl2, integrált videó és hang, TuaCeleron 1200, hálókártya, floppy, HDD és CD). Mivel ez még 50%-osan sem terheli meg a tápot, talán nem fog bajt okozni.
De szerintem ne vigyük el a topicot a tápok megvitatása felé, engem legalábbis jobban érdekel maga a ház.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- LED világítás a lakásban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fujifilm X
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest