- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Szerintem fóliával együtt 1000-1500 forintért megcsinálják, feltéve, hogy már vektorgrafikus mintát viszel oda, és nem nekik kell azt megcsinálni. Persze lehet, hogy többet kérnek, de akkor inkább menj el máshova, mert ez tényleg nem egy nagy munka nekik, szal ne hagyd hogy lehúzzanak. Jah, kérd meg öket, hogy ők ragasszák fel, mert gyakorlat nélkül szvsz nem lesz olyan szép (hólyagosan megy fel rá a matrica).
Műhelyt sajnos nem tudok ajánlani, mert nem BP-i vagyok. -
Killberk
aktív tag
A mintát haverom vágta ki, egy spéci géppel (reklámgrafikus cégnél dolgozik). Én csak odadtam neki a mintát Corel-ba, gép meg megcsinálta. Ha ügyes kezed van, és kevésbé aprólékos minta kell, akkor esetleg megpróbálhatod szikével kivágni.
Valami műhelybe, ahol van fémmegmunkálás biztos kivágják neked, de ha magad csinálod, akkor is megvan kb. 2-3 óra alatt (vagy picit több). Azt hittem, hogy ha a nagyját kivágom koronggal, akkor a szélét hamar lereszelem majd, de alaposan tévedtem. Ez utóbbi jóval tovább tartott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest