Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Egy életre kábrándoltam a codegen-ből...
Mikor thommypl-nek kerestem a ház hivatalos súlyát (nálam megpakolva 16Kg), meglárram a rémet!!!
Codegen 8011 Citromsárga színbem! (ilyen is csak egy ézsiainak juthat eszébe...) A piros még haggyán de citromsárga... 
No mindegy a 8011-CA valoban plexilapos -bár a kivitelezés milyenségérűl vitatkozhatnánk...
Engem jól szolgált a ház, nem volt vele gond, viszont ezóta a ház óta ragaszkodom az ,,elöl végig 5,25''-os hely'' konstrukcióhoz!
Mostanra már kinőttem, mert azért ez mégsem negyibb, mint egy átlagos codegen ház, csak egy kicsit más kivitelben...
Visszatérve kicsit a súly-témához, ha valaki megnézi a háznak a nem-szerver változatait, észreveszi, hogy azoknak csak az oldallapjaik nevehetők (csavarok ki (laponként kettő), maj oldallapot hátrahúzva eltávolít) ennek visont egy kicsikét más a szisztémája (csavar ki (a tetőt rögzíti egy), majd oldallapokat főlhúzva eltávolít) nos a ,,sima'' háznál a tető maga is rögzítő, összetartó funkciót lát el, része a ház szerkezeti egységének, mig a 8011-esnél egy masszív (és súlyos) vázra rögzül a tető és a két oldallap.
[link]
U.I.: A súly nem hátrány, ez mutatja, hogy nem spórolták ki az anyagot...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PH! Szakszervezet
- Asztalos klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Codegen 8011 Citromsárga színbem! (ilyen is csak egy ézsiainak juthat eszébe...) A piros még haggyán de citromsárga...