Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
A VGA-dban mennyi a RAM? 128 v. 256, mert ez sem mindegy.
Nálam a gép jóformán folyamatosan megy, éjszaka is. Mondjuk ez semmit sem jelent, mert ahogy előzőekben is leírtam, ha éjszaka ki is van kapcsolva, reggel bekapcs, majd IE elindít és máris sűvít a venti.
Én asztali gépről áltam át (plusz van egy másik notim, de nem használtam asztaliként), így annyira nem zavar ez a zaj, sokkal inkább a bazinagy hő, amit kifúj venti a billentyűk között. Nem csak a VGA csatlakozó tűzforró (az enyém az ujjat simán szétégeti), hanem a billentyűzet is igencsak meleg. És ez gond. Néhány teszt futtatásától még nem fog igazán melegedni a géped, próbálj mondjuk CoD 2-őzni vele full grafikával órákon át, aztán nézd meg!
Az nem feltétlenül pozitív jelenség, ha nem zajos a géped (az összes többivel ellentétben), mivel akkor akár gond is lehet a hűtéseddel, bár nem akarok vészmadárkodni.
A megoldást egyébként a melegedés problémára nekem nem hozta a gép egyszerű megemelése, ettől még ugyanúgy melegszik hosszú és rövid távon is.
Én egyedül a coolpad-os megoldásban bízom, bár még nem vettem, de szinte biztos, hogy ezt fogom megpróbálni.
Itt egy link:
http://www.gepbolt.hu/termek.php?t=58724772&f=CPC&o=0
Ha valaki használ ilyet, legyen szíves már leírni a tapasztalatokat, mert bár olvastam itt-ott róla, hogy tényleg jó, meg tényleg sokat vesz le a hőmérsékletből, de semmi konkrétumot nem ismerek.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- GamerPC - R7 5700X, RTX 3080ti és 32gb RAM
- Ryzen esportpc(ryzen3 -4100/RX580-8gb/SSD/hdd)
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest