Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• d900t

senior tag

válasz zsocaozd #1165 üzenetére

''A 350e Ft-os notim elvinné ugyan a proggit és tudnék vele dolgozni, csakhogy amikor kipróbáltam cirka 3 hétig annyira felmelegedett a VGA részen, hogy már sajnálom szétcseszni ezzel a notimat, így inkább beszerzek (külön ezen projekt miatt!) egy dual core gépet. Mindezt a Clevo f@szsága miatt! Szerintem ez mélyen felháborító, szerinted biztosan belefér a dologba...''

Megy egyáltalán a VGA cooler? mert az bizony nagyritkán beszarik. vagy elektronikai vagy mechanikai hibaokból. márpedig egy nem egy hajbilajbi propeller, hanem gyakorlatilag egy hűtőszekrény. ha az nem megy, az gáz.
    egy éve volt egy békéltető testületig fajuló vitánk egy delikvenssel, akinek fél ujjnyi vastagon állt a por a noteszében. a por remek hőszigetelő, nem beszélve arról, hogy a cooler is beállt a sok portól abban az esetben. ezek csak teoriák, de az életben előforduló szituációkból indultam ki. maradjunk abban , hogy nem vagyok meggyőzödve arról hogy a kialakult szitu a clevo faszsága. hibák mindig lehetnek, bármit is veszel. ha viszont azzal hónapokig együttélsz és a neten való puffogásban merül ki minden amit az ügyben teszel, már ne is haragudj, meg is fogom bánni, amint leírom, de ez bizony a te fságod.

veszel egy core duo gépet. nagyszerű a pentium m TDP-je 21W, a core duo-é pedig 49. mi is lesz ettől jobb?

Új hozzászólás Aktív témák