Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
d900t
senior tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
''A 350e Ft-os notim elvinné ugyan a proggit és tudnék vele dolgozni, csakhogy amikor kipróbáltam cirka 3 hétig annyira felmelegedett a VGA részen, hogy már sajnálom szétcseszni ezzel a notimat, így inkább beszerzek (külön ezen projekt miatt!) egy dual core gépet. Mindezt a Clevo f@szsága miatt! Szerintem ez mélyen felháborító, szerinted biztosan belefér a dologba...''
Megy egyáltalán a VGA cooler? mert az bizony nagyritkán beszarik. vagy elektronikai vagy mechanikai hibaokból. márpedig egy nem egy hajbilajbi propeller, hanem gyakorlatilag egy hűtőszekrény. ha az nem megy, az gáz.
egy éve volt egy békéltető testületig fajuló vitánk egy delikvenssel, akinek fél ujjnyi vastagon állt a por a noteszében. a por remek hőszigetelő, nem beszélve arról, hogy a cooler is beállt a sok portól abban az esetben. ezek csak teoriák, de az életben előforduló szituációkból indultam ki. maradjunk abban , hogy nem vagyok meggyőzödve arról hogy a kialakult szitu a clevo faszsága. hibák mindig lehetnek, bármit is veszel. ha viszont azzal hónapokig együttélsz és a neten való puffogásban merül ki minden amit az ügyben teszel, már ne is haragudj, meg is fogom bánni, amint leírom, de ez bizony a te fságod.
veszel egy core duo gépet. nagyszerű a pentium m TDP-je 21W, a core duo-é pedig 49. mi is lesz ettől jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 3060 Ti Gamer PC 200+ FPS RGB Azonnal vihető
- AMD Ryzen 7 5800X - Asus TUF B550M Gaming Plus WiFi - Kingston HyperX 32GB 3200 Mhz
- HP Z2 Mini G9 - i714700 /32gb/512gb/nVidia T1000 (GB
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest