Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BuG_
csendes tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
Sziasztok!
Én is leírom, hogy én mit kezdtem a touch-pad problémával. Én az eredeti touchpad drivert használom hozzá. Letöltöttem egy kicsivel újabbat, de igazából semmi különbséget nem vettem észre a két verzió között. (ha valakit érdekel az új driver az itt érheti el: [link] )
Szóval, az touchpad beállításoknál van egy rakat fül. Ezek közül a Touchpad Option nevezetű érdekel minket. Azon belül van egy olyan opció, hogy ''Disable when typing''. Ha ezt kipipáljátok, akkor a touchpad nem aktív akkor, ha a billentyűzetet használjátok.
Mivel én gépelés és játék közben értem hozzá legtöbbször, ezért ez az opció teljesen megszüntette a problémámat, mivel játék közben ugye folyamatosan használom a billenytyűzetet, akár csak gépelés közben
.Azóta egyáltalán nem történt ''véletlen baleset''.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA® driverek topikja
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Gumi és felni topik
- ASUS notebook topic
- Revolut
- Le Mans Ultimate
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- PRÉMIUM GAMER / STREAMER / MUNKAÁLLOMÁS SETUP ELADÓ
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.09
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Azóta egyáltalán nem történt ''véletlen baleset''.