Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokesz007
aktív tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
Üdv!
Elős kérdésem az lenne, h az M400 és az M40 között mi a kül. mert clevo.com oldalán nem is találtam ilyet!!!
A másik h kinéztem ebből a márkából is egy konfigot(M40AE Pro, 2,13G-s dothan,2Gb-ram,glare typ kijelző sxga-ban,kékfog,wlan,infra blabla a többi u.a. mint nálad), szvsz talán minden komponens egyenrangú (procc, vga).3D-re kell keményen, és nem itthonra mert arra van különb, hanem suliba-melóhelyre cígölni kell!
Szerinted???A 2 év garit ki lehet még toldani notebook.hu-nál?A hűtés nem fog állandóan sivítva műxeni ilyen konfignál?Ugye nem a hang a lényeg de azért nem is mellékes!!!!
ezt a konfigot 341+áfában tolják ami szvsz jó ár a többi ''nagy márkához képest''.
A hsz-re meg annyit fűznék, h lehet h csak a nevet veszed de az mindenkiben jelent valamit, én pl absz VAIO párti vagyok de nem vok hajlandó 560+áfát kifizetni egy olyan gépért ami ennyit tud mint egy 300e-s FuSi.....
Üdv
oki
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- PRÉMIUM GAMER / STREAMER / MUNKAÁLLOMÁS SETUP ELADÓ
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
oki