Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawaiian
csendes tag
Ma delutan ujbol volt idom nyuzni a laptopot.
Amig aksirol ment nem volt semmi gond. Amiota halozatrol megy (3-4 ora alatt) legalabb 10 alkalommal kek halal egy pillanatra majd ujraindulas.
Altalaban egy program elinditasakor, vagy virus scan kozben szallt el.
Pl a NAV 2005 tobbszori probalkozasra sem futott vegig.
Az ADAWARE is csak smart modban ment vegig, full modban csak 1X, a kb 5-6 probalkozasbol.
Erdekes, hogy pl 3Dmark kozben sokaig futtatva sem fagyott soha. Ez ellent mond annak, hogy a tulmelegedes vagy hasonlo ok lenne a hatterben.
Volt olyan is, hogy nyomtam egy shutdown-t, es ehelyett kek halal+restart lett a jutalom.
Valami harantimpulzustol vezerelve leszedtem ay SP2-t, es azota ugy nez ki, hogy stabil lett a gep. (azota nem restartolt, pedig forsziroztam azokat a helyzeteket, ahol ezt tette)
Ennyi ido alatt mar SP2-vel legalbb 3X kifagyott volna.
Mellesleg ay elso SP2 unistall probalkozasom kozben is ujraindult a gep...
Meg tudna mondani valaki, hogy mi lehet ennek a jelensegnek az oka?
Ha notebook.hu-s szakember nez erre, akkor erdekelne, hogy ismert e barmi hasonlo ezzel a tisuaal kapcsolatban?
Arra is gondoltam, hogy esetleg nem maga az SP2 volt a baj, hanem valami szemet, ami az SP2 uninstallal lejott.... Es ha visszaraknam esetleg nem terne vissza a hiba..? velemeny?
Egyebkent az SP2 unistall 5let onnan jott, hogy a heverom Fujitsu Siemens notija is fagyott SP2-vel. Allitolag ezt a hivatalos szervizben is tudtak... Amiota leszedte az SP2-t nala is megy minden rendesen.
Csak en szeretnem, ha biztonsagi okokbol megiscsak valahogy menne a dolog SP2-vel is.
Lehet ez HW hiba???
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Gamer félgép - ASUS TUF B650M + Ryzen 7800X3D + Kingston 2x8GB DDR5 6000MHz + ID-COOLING SE-214
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest