- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Clash Royale
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szpal17
üzenetére
Számomra kezd unalmassá válni a játék, most így CW alatt kezdtem felhúzni pár kártyát de nagyon hamar el fog fogyni a gyűjtögetett goldom. 33k/80k még messze a lvl13 is, valahogy nem hajt az se, hogy season végére elég magasan legyek... még amikor lvl11 voltam akkor sikerült 5192re felmennem na azóta kb elérem a 4900at és ennyi.
Kevés az időm. -
Amur
addikt
válasz
szpal17
üzenetére
én kiskarimmal végig a zappert választottam challenge-ben, 2 winig jutottam.
Utána másik karival huntert, 5-0ig 4db 3crownnal meneteltem. De tény hogy vannak helyzetek amikor nagyon troll tud lenni. ennek ellenére a két lap közzül használhatóbb a hunter mert air és ground damage-a is van. Ellenben a zappernek csak ground. -
Amur
addikt
válasz
szpal17
üzenetére
1 új aréna, 2 új kártya, 3 új chest.
Legalábbis frissítés után ez a képernyő fogadott egy nagy sárga kattintható NICE felirattal.
a mini sparkynak kikiáltott zapperek szerintem nem nagy számok, viszont a hunter közelre nagy sebzésével jó lehet, csak sajnos Epic, és az epic sunday ellenére még mindig nem egyszerű ezeket a lapokat húzni.
(érdekes is hogy ha megnézitek szám szerint epic lapból van a legtöbb!! logikusan pedig commonból kellene..de ugye üzleti modelnek meg kell felelni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kevés az időm.