Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- talmida: Változások 2. rész
- horzoli: Auchan házhozszállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Infernusz
csendes tag
Köszönöm az információkat és örülök hogy kiderült a dolog
GG -
Infernusz
csendes tag
Hali!
CoD4-es CB szabályzatról szeretnélek titeket faggatni a perkeket tudom meikeket lehet:
-Bandoiler/+ammo/
-Stopping Power/erősebb sebzés/
-Seep Impact/hatékonyabb falon átlövés/
Fegyverek:
-Sniper
-M40A3
-R770
-Assault
-Azt hiszem az összeset
-Sub machine gun
-Ak74u
-Mp5
-Többit nemtudom hogy lehet-e
-Light machine gun
-Egyiket sem tudommal
!!Nos amit nem tudok hogy különböző fegyverekre lehet-e red dotot szerelni engem csak ez érdekel!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ice!?
őstag
Sziasztok!
Vennék egy origit (cod2). de nemtudom, hogy van-e regelve cb-re, és az illető se tudja, akitől venném. Feleslegesen meg nem akarok pénzt kidobni, ezért biztosra mennék. Nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne megtudni, hogy van-e cb-re regelve a kulcs?Üdv!
-
J3richo
tag
Nem találtam clanbase topicot a prohardveren, hát gondoltam nyitok akkor egyet. Azért kerestem, mert szeretném megkérdezni, hogy valaki tudja-e, hogy mit kell tenni olyankor, ha egy cod4 kulcsával regisztrált ember (én
) el akarja adni a szoftverét. Szóval én most beléptem a profilomba és megváltoztattam a guidom másra azzal a kommenttel, hogy mert el akarom adni. Már más is a kód a cod4 guidomnál. Akkor most már el is adhatom a cod4-em úgy, hogy nem lesz belőle probléma?UI: Én már egyáltalán nem is akarok cod4ezni >_>
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eredeti játékok OFF topik
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Dell G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Sage BES 875 BSS darálóval egybeépített karos kávégép
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- Honor 200 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy van vagy nincs ezt neki kell tudni!! Szóval ha a CD kulcsával nem regisztráltatta magát CB-re akkor nincs regelve![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Akkor igen?