Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tusi_

addikt

válasz FecoGee #9152 üzenetére

2 darab szmajli is van, szerintem egyértelmű. En nem bántanám meg Zsoltit, egyike a "kemény magnak" ami itt kialakult. De tényleg beletud kötni minden magyarázatba :D :D (Ezek a szmaljlik)

Tanulas. Nagyon szívesen tanulom a securytit , nekem ez a profilom, nem a network. De annak is vannak olyan részei, amitől zöldet tudnak h...ni. IPS/IDS, CCP azok a dolgok, amikre géppityuval nem tudnának kényszeríteni.
    Amióta megvettem az autómat, azóta nagyon visszaesett a tanulási morál. Bujom a neten a fórumokat, youtube videókat nézek. Aztan tanulok egy kicsit és arra ébredek, hogy kocsis videókat nézek a neten, nem asa-sat.
    Néha elkap a hév, amikor egy hétig tolom éjjel nappal, aztán megint lazujka van :)
    Ha meglesz a CCNA Secu, akkor biztos nagyobb elvezettel tanulok majd. A CCNA Secu nem kőt le, csomó minden mar ismétlés, vagy alap dolgok, mint a s2s tunnel..... Nem köt le, de tanulni KELL és ezt nem szeretem, ha valamit meg KELL tanulnom. A CCNP-t 89,6, 98,9 es 100% al teljesitettem, de az ITILt pl csak 75-el, ippeg hogy átmentem. Olyan nehéz? A francokat. Unalmas.... És az nekem nem megy.. :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés