- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
zsolti.22 #8960 üzenetére
Jelenleg többet keresek, nem sokkal, de többet. Csak nem szeretem a melóhelyem, unom hogy évek óta nincs mozgás semerre, kezdek befásulni, ezért most ott járok, kicsit kevesebbért is, de váltanék. Nem minden a pénz.... (Akik nálunk előre jutnak azok azok, akik mennek a főnökkel smúzolni, nyalnak nap mint nap undorító módon, másokat letaposva, megalázva. Na én ezért nem jutottam előre, mert én nem ilyen vagyok, sokszor megmondom ha a főnök hülyeséget beszél, illetve nem csókolok be....Állami cég, mit is vártam mondjuk...).
Amúgy bruttó összegről beszéltem, a nettó az jelenleg álom az itthoni lét alatt. Programozáson azért gondolkodom, mert mindenhonnan azt hallom, hogy abban több pénz van mint üzemeltetésben. Nem mondom hogy ott nem kell sok mindenhez érteni és több nyelvet megtanulni, de nem kell 300 felé szakadni. Legalábbis ismerőseim Oracle-nél, Ericsson-nál, IBM-nél nem panaszkodnak....
Mind1 ne offoljuk szét a topikot, csak érdekelt volna hogy hálózatosként szét kell-e esni annyira, mint rendszergazdaként. Tudjál weblapot szerkeszteni, adatbázisokat összerakni, migrálni, karbantartani, programozni min 2-3 nyelven, értsél vmware-hez, de tudd ugyanezt Linux-on is, amit Windows-on, tehát értsél mindenhez....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest