- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunyijanika
tag
válasz
zsolti.22 #3426 üzenetére
Én értem a felvázolt kérdést, de a választ sajnos én sem tudom
@tusi csak a topolgy table-ről írt egy szép összefoglalót, azonban te az all-links-et kérded. Én is tapasztaltam hasonlót! van, hogy egyes utakat nem jelenít meg pedig a könyv azt írja, hogy bizony ott kéne lenniük. Mélyebben még nem mentem bele, hát ha tud erre valaki valamit mondani majd itt a topicban
-
tusi_
addikt
válasz
zsolti.22 #3426 üzenetére
FD / RD.
A Fesiable distance a megvalósitható táv, az RD (AD) a jelentett táv. Egy router, ha jelentéseket kap több routertől (neighbortól), akkor kiszámitja, melyik a legjobb út.(Alap beállitás a 10100, tehát csak a bw és a delay lesz számitva) Alapból 4 nem egyenlő útvonal és variance 1 a bellitás.
Amikor a router dönt, melyik a legjobb út, akkor a legkisebb költséget veszi alapul. Ez tartalmaz egy FD-t, megy RD-t. Ez bekerül a routing táblába. HA, a második útvonal, aminek rosszabb a FD-je, mint az elsőé (a successor), DE a RD (AD) jobb, mint a successor FD-je, akkor bekerül a topologi táblába, mint Fesiable successor. Ha a successor kiesik, akkor a router megnézi a topologi táblát, hogy van e benne FS. Ha van, beemeli a routing táblába és megy minden tovább. HA nincs, akkor querry-ket küld és active-ba vált.
Offset listtel lehet tuningolni, hogy legyen FS, elkerülve az Active állapotot.A képen R5 szemszögéből, csak R3 fog bekerülni és nem lesz FS, mert mind R2-nek , mind R4 nek nagyobb a jelentett távja, mint R3 megvalósithatója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Predator PH315-51 15.6" FHD IPS i7-8750H GTX 1060 16GB 256GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- IPhone 15 Pro 256GB gyári független hibátlan 2026.09. 22. Apple jótállás
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest