- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
Jeremy a legjobb!
Csak az ő videoi alapján nem fogsz levizsgázni, de két dologban szerintem verhetetlen:
1 - motiváció
A lelkesedése ragadós és bizony meg tud szerettetni olyan technológiákat amiktől általában előtte idegenkednek az emberek.
2 - megértetés
Alapos tudásra csak úgy lehet szert tenni, ha alapjaitól megérted a dolgot. Ebben verhetetlen a pali. Lehet, hogy vannak akik egy szárazabb, technikai jellegű magyarázatból vagy az OCG-ből is megértenek mindent, de szerintem könnyebb Jeremy életszerű, humoros magyarázataiból.CCNP-s anyagai vannak, hasonlóan hasznosak, mint a CCNA szintűek. CCIE szintű videói nincsenek.
Amit még feltétlenül ajánlok tőle, azok a "karrier" tanácsok, meg az hálózatos életre oktató videói. Ilyenből külön van sorozata, ami nem egy-egy certification-re, hanem a valós munkára készít fel.Ja és aranyszabály, hogy felkészül több forrásból kell!
-
olloczky
senior tag
(#14915) szallasi007
Igen az OCG sem elég önmagában. Több forrásból kell táplálkozni. Erre egynek jó a Jeremy féle nuggets, de CCNA-vel tele van a youtube is, meg Udemyn 10-20 dolcsikért komplett videokurzusokat lehet venni. (Udemyről tudom ajánlani Neil Anderson kurzusát, azt nagyon hasznosnak találtam)
És LABOZNI KELL! Hogy a parancsok készség szinten menjenek, ne azon tökölj a vizsgán, hogy hú most ez melyik show parancs lesz. (Igen a vizsga itt is szívatós..nem tudom MS-nél mi a passing score, itt 81-82%)
Yeffy:
csak pár videot láttam a CCNP Route-ból, nem tapsztaltam, hogy erősebben oktatna, de ezt tényleg csak pár video alapján mondom. A többiek hátha tudnak részletesebbet mondani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest