Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aor
tag
A tartalomjegyzék alapján ez egy full általános könyv, amiből valszeg nem sokat tudsz kamatoztatni egy full cisco hálózat üzemeltetésében. Én nem tudom, hogy hogyan oktatnak fősulin, de általánosságban igaz, hogy túl elméleti oktatás folyik. Hiába államvizsgázol le szín ötösre, ha bekerülsz egy melóhelyre és sikerül az egész országot lefagyasztanod (nekem sikerült "clear vlan", vtp stb.
), akkor az fog számítani milyen gyorsan javítod a hibát. Nekem mákom volt, mert csináltam egy mentést, így csak vissza kellett tennem, de ha nincs, akkor a ciscoworks-ben hol találod a archív konfigot stb.
A napi gyakorlat semmilyen suli nem tudja pótolni, ugyanakkor az sem szerencsés, ahogy én kerültem bele a hálózatba. Eredetileg windows felé akartam menni, csak épp erre volt nálunk lehetőség és "próbáljuk meg" alapon bólintottam, pedig addig 0 tudásom volt. Ennek 2 éve, most meg szólóba nyomom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- World of Warships
- További aktív témák...
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- HP ZBook Fury 15 G8 Garancia 2026.01.09.
- Xbox Wireless headset
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), akkor az fog számítani milyen gyorsan javítod a hibát. Nekem mákom volt, mert csináltam egy mentést, így csak vissza kellett tennem, de ha nincs, akkor a ciscoworks-ben hol találod a archív konfigot stb.
FecoGee
crok