Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kowika87

tag

válasz soma314 #13923 üzenetére

Nagyon javaslom a vizsgakornyezet kialakitasat. 2 monitor, US keyboard (a vizsgan nekem valami DELL volt) a lenyeg hogy ez a kiosztas legyen: [link]
    Meg kell szokni a PIPE helyet es hogy az enter kisebb.
    Sima Putty van es nincs jobb klikre paste funkcio. Pop up window van. (Keresd Feco blogjaban a beallitasokat :) ) Szoval nekem a shift+insert combo valt be. Par lab utan megszokhato.
    DOCCD-hez chrome van szoval lehet tabokat nyitni de en bele se neztem... viszont tanulashoz kivalo. Javaslom ha valami nem megy akkor elobb DOCCD azutan Google.
    Azt hiszem Windows 7 OP rendszer van es a talcan az osszes Putty session megnyilik kulon, nem collapse-ja ossze oket. Ez neha zavart hogy nem tudtam egybe bezarni az osszeset amikor mar nem tudtam mi hol van. Erdemes atallitani.

En is Narbikot javaslom meg illetve van meg egy srac akit megvadoltak de vegul kiderult hogy nem fake. Mar csinal online es elo bootcampeket is toredek aron INE-hez kepest.
    [link]
    Megveheto egy kulon workbookja is 100 euroert:
    [link]
    Tapasztalatom nincs vele.

A rack rentalt en csak TS labokhoz illetve ahogy te is irtad OSPF LFA labokhoz + 1-2-3 mashoz (ahol IOL bugos :) ) hasznaltam.

Van meg a Dave Smith fele TS labok, nem rosszak bar a konfig fizikai eszkozokrol van es eltart egy ideig mire reverse engineer modjara berakod EVE/GNS3-ba.(es amig tekered a konfigot eszreveszed a hibakat is) A masik baj vele hogy par by default feature mashogy van fizikai vason es mashogy IOL-be.

INE Full labokat nem javaslom addig amig nem mentel at az osszes topikon a workbookban. Tenyleg keves van es ha egyszer latod utana mar nem az igazi. Persze nekem sose volt 2 egyforma eredmeny de hat ez mar csak ilyen :D

• FecoGee

Topikgazda

válasz soma314 #13923 üzenetére

A lab blueprintben emlekeim szerint nincs L2 QoS pont amit irtal, hogy IOL amit hasznalnak. Persze diagban lehet kerdes. OCG-ben van irva rola, vagy Odom konyve a QoS-rol ami nagyon reszletes.
    iPexpert becsodolt mar, raadasul a CEO-t le is sitteltek. Ugy tudta meg sok ember hogy nincs mar iPexpert hogy forumokon volt fent foto a CEO-rol. A kifizetett bootcampek arat buktak az emberek... szep tortenet volt. Az anyagaikat en is szerettem. Markot nem birom az akcentusa miatt.
    Ha ennyi kredited van akkor siman jo egy EVE-NG, amiben tudsz alapokat gyakorolni. Full scale labokra meg ott az INE.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés