Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
TheProb
üzenetére
én is a takaritónőre tippelek

a monitorozó szoftver gondolom egy olyan szerveren fut, ami a switch-ekkel azonos lan-ben van vagy legalábbis nem az interneten keresztül próbálja elérni őket ugye?mennyi ideig nem lehet pingelni 1-2 perc és eygenként jelentkezik vagy egyszerre több switchnél
ha egyszerre több switch-nél, akkor azok tápellátása nem azonos forrásról megy
vicces a takaritónő, de simán el tudom képzelni, hogy megy végig valaki és kihúzkodja a switch-eket és amig újraboot-olnak, nem elérhetőek
vagy szünetmentes ellátásról mennek
a switch-eken nem lehet lekérdezni az uptime-ot egy ilyen elérhetőségi szünet után?
nincs STP konvergencia a hálózatban? vagy akár routing protokol gyári timerekkel?
Egy nem optimalizált OSPF konvergencia is eltarthat egy pár percig is akár! Lehet akár 120 mp broadcast network type-nál a dead timer -
crok
Topikgazda
válasz
TheProb
üzenetére
Pont ebben befolyásolhatja: ha távolról akarod elérni és a kifelé menő vonalad szakad akkor ami mögötte van az nem lesz elérhető. Azért kérdeztem az ADSL/PPPoE-t mert a legtöbb szolgáltató 24h-s időközönként eldobatja a PPP kapcsolatokat és újraépítteti hogy a halott de ki nem jelentkezett PPP klienseket kigyomlálja. Nekem ez így idle timeout dolognak tűnik így elsőre - mindig akkor szakad ha nincs forgalom..? Ha meg mikró akkor simán lehet PPP.. a Verizon adjon már valami logot. Meg én megnézném hogy a "központi" helyen, ahol a Microsoft Operation Manager fut ott a WAN routing táblában a annak a switchnek a prefix-e mióta van bent a routing táblában - gyanúra adhat okot ha pont azóta amióta megint elérhetőek a switchek..
-
TheProb
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- E-roller topik
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G614FR-S5178 Volt Green - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Asus ROG Ryzen 5 3600x, 16GB DDR4 3200MHz, GTX 1660s, 256 SSD, 1TB HDD + Samsung 24" 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

FecoGee
crok